Perhekodin väki

Perhekodin isä Janne

Perhekodin isä Janne on koulutukseltaan lähihoitaja (mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyö) ja opiskelee sosiaalityötä yliopistossa. Hänellä on yli kuudentoista vuoden kokemus lastensuojelutyöstä niin perhekodissa kuin nuorisokodeissakin. Lisäksi hän on mm. urheiluhieroja, NLP-ohjaaja, NEPSY-valmentaja. 

Perhekodin äiti Marjut

Perhekodin äiti Marjut on koulutukseltaan sairaanhoitaja AMK, Ttm ja hän on opiskellut Turun Yliopiston täydennyskoulutuksena sosiaalipedagogista hevostoimintaa. Hänellä on työkokemusta perhekotityöstä ja sosiaalityöstä yli kymmenen vuotta. Hän on toiminut Kelalla toimistonjohtajana ja tehnyt etuusratkaisutyötä vammaisetuuksissa ja vaikeavammaisten lääkinnällisessä kuntoutuksessa kuuden vuoden ajan. Lisäksi hän on Mindfulness -ohjaaja.

 

Perhekodin ohjaaja Aili

Perhekodin ohjaaja Aili on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja perhekotityössä hän on ollut noin kolmen vuoden ajan, mutta omaa laajan työkokemuksen sairaanhoitajana erilaisista työyhteisöistä. Aili on kouluttautunut RedKids -ohjaajaksi ja NEPSY -valmentajaksi.

Perhekodin vanhemmilla on kaksi omaa lasta; Veera 16 vuotta ja Vertti 14 vuotta.

Perheeseen kuuluvat koirat Rokki ja Sälli ja islanninhevoset Athena frá Sandhólafärju ja Brýja frá Koiramäki, puoliverinen Von Brunn, shetlanninponi Ponikujan Liinu ja suomenhevonen Esaling. Tallikissan pestissä toimii Lilith, maatiaiskissa.