PERHEKODIN VÄKI

Ota yhteyttä ›

Perhekodin isä Janne

Perhekodin isäntä Janne on lämmin ja empaattinen, mutta jämäkkä tyyppi, ja äärettömän hyvä keskustelija. Janne koetaan usein helposti lähestyttäväksi ja hän hallitsee erilaiset tilanteet pitkällä kokemuksella, sillä on nähnyt vuosien saatossa paljon. Lisäksi Janne on liikunnallinen ja rakastaa luonnossa liikkumista koirien kanssa. Yksi hänen intohimoistaan on podcastien kuunteleminen.

Koulutus ja taustat:

Koulutukseltaan lähihoitaja (mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyö sekä sairaanhoito ja huolenpito).
Opiskellut sosiaalityötä yliopistossa.
Yli 20 vuoden kokemus lastensuojelutyöstä niin perhe- kuin nuorisokodeissa.
Urheiluhieroja, NLP-ohjaaja ja NEPSY-valmentaja ja opiskellut DK-terapiaa.
Ylempi yrittäjätutkinto.

Perhekodin äiti Marjut

Perhekodin äiti Marjut on intohimoinen tiedonetsijä – hän rakastaa käyttää aikaa tiedon keräämiseen ja kartoittamiseen. Marjut on myös eläinrakas ihminen ja hevoset ovat yksi hänen suurista mielenkiinnonkohteistaan. Lisäksi Marjut tunnetaan luovana tyyppinä, joka rakastaa muun muassa valokuvaamista ja piirtää akvarelleja. Myös musiikki on tärkeä juttu: sen lisäksi että Marjut rakastaa laulaa ja soittaa, hänen kynästään syntyy death metal -lyriikoita.

Koulutus ja taustat: 

Koulutukseltaan sairaanhoitaja (AMK), TtM (on parhaillaan väitöskirjatutkijana Itä-Suomen yliopistossa WELMA-tohtoriohjelmassa pääaineenaan sosiaalityö).
Kokemusta perhekotityöstä ja sosiaalityöstä yli 15 vuotta.
Työskenteli Kelan toimistonjohtajana 5 vuotta.
Mindfulness-ohjaaja, kirjaamisvalmentaja sekä sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, opiskellut DK-terapiaa.
Vastaa Perhekodin tietosuojasta ja tietoturvasta.

Perhekodin ohjaaja Aili

Aili on Perhekodin äidillisempi versio Marjutista ja syntyperäinen reisjärvinen. Hän on kevyesti jalat irti maasta -tyyppi, joka nauttii arjen kauneudesta ja romanttisesta tunnelmoinnista. Aili on myös juureva ja keskusteleva ihminen, joka uskaltaa ottaa lapset kainaloon ja haastaa heidät tutustumaan itseensä. Ailissa on sekä kova että pehmeä puoli ja hän uskaltaa kysyä myös vaikeita kysymyksiä. 

Koulutus ja taustat:

Koulutukseltaan sairaanhoitaja.
Perhekotityössä jo yli 8 vuoden ajan, omaa laajan työkokemuksen sairaanhoitajana erilaisista työyhteisöistä.
Kouluttautunut RedKids-ohjaajaksi ja NEPSY-valmentajaksi, rentoutusvalmentajaksi ja mentaaliohjaajaksi.
Ollut tunnelukkokoulutuksessa, opiskellut skeematerapiaa ja DK-terapiaa.

Perhekodin ohjaaja Veera

Perhekodin ohjaaja Veera kantaa ottava ja voimakastahtoinen nuori nainen. Hän on myös äärettömän hyväsydäminen ja oikeudenmukainen. Veera on Perhekodissa se toiminnallinen tyyppi, joka vie lapsia erilaisten aktiviteettien pariin, kuten esimerkiksi luontoon, uimaan, keilaamaan ja frisbeegolfaamaan. Lisäksi hän rakastaa kokeilla uusia juttuja. Myös musiikki on lähellä sydäntä ja Veera on vienyt Perhekodin tytöt esimerkiksi Blind Channelin keikalle.

Koulutus ja taustat:

Koulutukseltaan Yhteisöpedagogi AMK.
Työkokemusta lastensuojelusta noin 3 vuotta.
Vastaa Perhekodin vapaa-ajan toiminnasta ja tallitoiminnasta, on ratsastanut yli 16 vuotta ja kouluttautunut lukuisten eri valmentajien opissa.
Käynyt nuorten turvakurssin ja on myös kuntonyrkkeilyn ohjaaja ja järjestysmies.

Perhekodin ohjaaja Vertti

Perhekodin ohjaaja Vertti on karismaattinen, taiteellinen, tunneherkkä ja tiedonjanoinen tyyppi. Hän on loistava kokki ja taitava juttelemaan lasten kanssa. Vertillä on taito saada heidät puhumaan vaikeistakin asioista. Lisäksi Vertti on muusikko henkeen ja vereen, hän soittaa eri soittimia ja laulaa. Vertin löytää usein studiosta ja hänen avustuksellaan jokainen aloitteleva muusikko pääsee musiikin tekemisen alkuun.

Koulutus ja taustat:

Opiskelee Humakissa Yhteisöpedagogiksi.
Työkokemusta lastensuojelusta yli kolme vuotta ja on opiskellut myös DK-terapiaa.
Muusikko, tehnyt musiikkia yli 12 vuotta.
Pääsi Voice of Finland -laulukilpailussa 8 parhaan joukkoon.

Koiramäen Perhekodin tiimiin kuuluvat myös koira Rokki (sekarotuinen), islanninhevonen Athena frá Sandhólafärju, puoliverinen Von Brunn, suomenhevonen Esaling ja poni Snoopy. Tallikissan pestissä toimii Lilith, maatiaiskissa.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita