PERHEKODIN VÄKI

Ota yhteyttä ›

Perhekodin isä Janne

Perhekodin isä Janne on koulutukseltaan lähihoitaja (mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyö sekä sairaanhoito ja huolenpito) ja hän on opiskellut sosiaalityötä yliopistossa. Hänellä on yli kahdenkymmenenkolmen vuoden kokemus lastensuojelutyöstä niin perhekodissa kuin nuorisokodeissakin. Lisäksi hän on mm. urheiluhieroja, NLP-ohjaaja ja NEPSY-valmentaja ja hän on opisellut DK-terapiaa. Hän on suorittanut ylemmän yrittäjätutkinnon.

Perhekodin äiti Marjut

Perhekodin äiti Marjut on koulutukseltaan sairaanhoitaja AMK, Ttm ja hän on jatko-opiskelijana Itä-Suomen yliopistossa WELMA-tohtoriohjelmassa pääaineenaan sosiaalityö.Hänellä on työkokemusta perhekotityöstä ja sosiaalityöstä yli seitsemäntoista vuotta. Hän on toiminut Kelalla toimistonjohtajana kuusi vuotta. Lisäksi hän on Mindfulness -ohjaaja ja kirjaamisvalmentaja sekä sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja. Hän on opiskellut DK-terapiaa ja vastaa perhekodin tietosuojasta ja tietoturvasta.

Perhekodin ohjaaja Aili

Perhekodin ohjaaja Aili on koulutukseltaan sairaanhoitaja ja perhekotityössä hän on ollut yli kehdeksan vuoden ajan, mutta omaa laajan työkokemuksen sairaanhoitajana erilaisista työyhteisöistä. Aili on kouluttautunut RedKids -ohjaajaksi ja NEPSY -valmentajaksi, rentoutusvalmentajaksi ja mentaaliohjaajaksi. Lisäksi hän on ollut tunnelukkokoulutuksessa ja opiskellut skeematerapiaa ja DK-terapiaa.

Perhekodin ohjaaja Veera

Perhekodin ohjaaja Veera opiskelee yhteisöpedagogiksi Jyväskylässä. Hänellä on työkokemusta lastensuojelusta kolmen verran. Hänen vastuullaan on perhekodin vapaa-ajantoiminta ja tallitoiminta, hän on ratsastanut yli 16-vuotta ja kouluttautunut lukuisien eri valmentajien opissa. Hän on käynyt nuorten turvakurssin ja hän on kuntonyrkkeilyn ohjaaja ja järjestysmies.

Perhekodin ohjaaja Vertti

Perhekodin ohjaaja Vertti opiskelee oppisopimuksella lähihoitajaksi. Hän on opiskellut myös DK-terapiaa. Hän on muusikko ja tehnyt musiikkia yli kaksitoista vuotta. Hän laulaa ja soittaa kaikkia bändisoittimia, sekä tuottaa musiikkia. Vertin löytää usein studiosta ja hänen avustuksellaan jokainen aloitteleva muusikko pääsee musiikin tekemisen alkuun.

Perheeseen kuuluvat koirat Rokki (sekarotuinen) ja Sälli (suomen ajokoira) ja islanninhevoset Athena frá Sandhólafärju ja puoliverinen Von Brunn ja suomenhevonen Esaling. Tallikissan pestissä toimii Lilith, maatiaiskissa.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita